Programme

lundi 9 novembre 2015
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
›9:15 (30min)
›9:45 (1h)
Comparing 3D objects using shape analysis techniques
Silvia Biasotti (CNR IMATI, Genova)
› salle Thomas Lachand-Robert
›10:45 (15min)
›11:00 (1h)
Discrete Tomography and Applications
Paolo Dulio (Politecnico di Milano)
› salle Thomas Lachand-Robert
›12:00 (2h)
›14:00 (1h)
The Many Facets of Smallest Enclosing Balls
Bernd Gärtner (ETH Zürich)
› salle Thomas Lachand-Robert
›15:00 (15min)
›15:15 (1h)
› salle Thomas Lachand-Robert
Session
Discours
Logistique
Pause
Sortie
e
Personnes connectées : 1